Pihafilosofia

  • Home
  • /
  • Pihafilosofia

Entti-arkkitehtuuri

Entti-piha on toimiva, siinä on luonnetta, se kestää ja vain paranee vanhetessaan. Toimivuus tarkoittaa helppoa huollettavuutta ja huolellinen työ takaa puolestaan kestävän ja esteettisesti tasapainoisen kokonaisuuden.

Entti-pihat Luoto, Lumo ja Koto edustavat kolmea erilaista tyyliä ja tunnelmaa; myös samassa pihassa paikan henki ja tyyli voi olla eri osissa erilainen. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä. Saat idearikkaan ja osaavan ammattilaisen avuksesi!

Luoto

Luoto-pihan tyylikkyys on estetiikan ja muodon tajussa yhdistettynä hyvään suunnitteluun ja huolelliseen rakentamiseen. Piha myötäilee rakennuksen arkkitehtuuria ja pihan kohokohta – Luoto – korostaa erityisesti pihan arkkitehtonista vaikutelmaa. Luoto-pihassa suunnittelu ja työn laatu takaavat aikaa kestävän, elegantin kokonaisuuden.

Lumo

Lumo-pihan synty on syvällisessä luonnon kunnioituksessa ja sen tarjoamien mahdollisuuksien huomioimisessa. Pihan suunnittelu ja rakentaminen myötäilevät ympäröivää luontoa – metsikköä, polkuja, kiviä ja kumpareita. Pihan kasvillisuus sointuu ja rytmittyy toisiinsa ja on kasvun myötä aina oikeassa suhteessa ympäristöönsä, rakennuksiin ja pihan avoimeen tilaan.

Koto

Koto-pihassa on asumisen tuntua. Pihan teema ja tunnelma syntyvät kasvien ominaisuuksien moninaisuudesta: väreistä, tuoksuista, vuodenaikojen vaihtelusta. Pihalla leikitään, oleskellaan, kerätään satoa – eletään pihaelämää.