Taidolla rakennettu

Viherrakentaminen

Pihan rakennustyöt tarkkuudella Turun ja Länsi-Suomen alueella

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja Entin avulla myös toteutus tapahtuu ensiluokkaisesti.
Tarjoamme niin pieniä kiveysten korjauksia ja istutusalueiden uudistuksia kuin kokonaisvaltaisia pihan täysremontteja, ja käytössämme on oma, monipuolinen kalusto.

Kestävää piharakentamista puhtaalta pohjalta

Moni odottaa pihatöiden kanssa rakennustyön valmistumista, mutta ylivoimaisesti paras aika pohjatöille ja maan muotoilulle on juuri maanrakennusvaiheessa.

Entiltä saat uudiskohteen vaatimat maanrakennustyöt ja pihasuunnitelman mukaiset maanmuokkaukset samalla kertaa tehtynä. Näin kaikki maa-aines saadaan hyötykäyttöön, ja paitsi kustannukset, myös hiilijalanjälki pienenee. Mikä parasta, voit juhlia kotitalosi valmistumista sen valmiilla ja viimeistellyllä pihalla.

Talo ja piha kasvavat yhdessä eläväksi kodiksi

Uudisrakentamisessa Entti on luotettava kumppani alusta asti. Arboristien kuntoarvio ja uniikki pihasuunnitelma auttavat sinua tuomaan esiin tonttisi parhaat puolet ja tarkka rakennustiimi tekee urakasta sujuvan ja vaivattoman.

Lopuksi kannattaa vielä sopia pihan ylläpidosta – ja asettua itse kuuntelemaan lehtien havinaa.

Katso esimerkkejä Entin toteuttamista pihoista tästä.

Ota yhteyttä

Kerro meille projektistasi joko lomakkeella tai soita meille suoraan, niin voimme tutustua pihaasi ja toiveisiisi ja laskea sinulle tarjouksen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Maiju Tynjälä

Maisemasuunnittelija, hortonomi (AMK)
050 567 9099
etunimi.sukunimi@entti.fi

Heikki Moskajärvi

Maanrakentaja, viherrakennus
040 736 2350
etunimi.sukunimi@entti.fi

Puutarhurin palvelut

Kauniina ympäri vuoden

Pihatyöt ovat monelle henkireikä kiireen keskellä, mutta ei pihaa ole pakko hoitaa itse. Voit jättää pihasi ylläpidon meille halutunlaisella työnjaolla. Lue lisää ylläpitopalveluistamme.

Tutustu tarkemmin

Puunkaato ja hoitoleikkaus

Arboristi palveluksessasi

Entin arboristi hoitaa vaikeatkin puunkaadot turvallisesti ja tarkasti. Hoidamme tarkalla ammattitaidolla myös puiden hoitoleikkaukset.

Tutustu ja tilaa