Taidolla rakennettu

Rakentaminen

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mutta se toinenkin puoli kannattaa tehdä kerralla kunnolla.

Meistä saat kumppanin, joka tekee työt pohjasta pintaan niin, että pihasi kukoistaa myös tulevaisuudessa.

Piharakentajamme ovat alansa ammattilaisia ja he osaavat toteuttaa kunnianhimoisimmatkin suunnitelmat tarkasti ja teknisesti kestävällä tavalla. Oma monipuolinen kalustomme varmistaa osaltaan, että työt sujuvat aikataulun mukaisesti.

Uudiskohteet

Moni odottaa pihatöiden kanssa rakennustyön valmistumista, mutta ylivoimaisesti paras aika pohjatöille ja maan muotoilulle on juuri maanrakennusvaiheessa. Samaan aikaan tehtynä säästät niin aikaa kuin rahaa ja rakennusprojektisi valmistuu pihaa myöten viimeisteltynä kokonaisuutena.

Entistä saat uudiskohteen maanrakennuspalvelut ja pihasuunnitelman mukaiset maanmuokkaukset samalla kertaa tehtynä. Ota yhteyttä, jutellaan tarkemmin projektistasi ja laskemme sinulle tarjouksen.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Maiju Tynjälä

Pihasuunnittelija, Hortonomi (AMK)
050 567 9099
etunimi.sukunimi@entti.fi

Heikki Moskajärvi

Maanrakentaja, viherrakennus
040 736 2350
etunimi.sukunimi@entti.fi

Ylläpito

Kauniina ympäri vuoden

Pihatyöt ovat monelle henkireikä kiireen keskellä, mutta ei pihaa ole pakko hoitaa itse. Voit jättää pihasi ylläpidon meille halutunlaisella työnjaolla. Lue lisää ylläpitopalveluistamme.

Tutustu tarkemmin

Puunkaato ja hoitoleikkaus

Arboristi palveluksessasi

Entin arboristi hoitaa vaikeatkin puunkaadot turvallisesti ja tarkasti. Hoidamme tarkalla ammattitaidolla myös puiden hoitoleikkaukset.

Tutustu ja tilaa