Kauniina pidetty

Puutarhurin palvelut

Pihatyöt Varsinais-Suomen alueella

Entti tarjoaa puutarhuripalvelua, jossa yhdistyvät ammattitaito, luova näkemys ja kunnioitus luontoa kohtaan. Teemme niin yhden tehtävän täsmäiskuja kuin kokonaisvaltaista ylläpitoa. Meiltä saat avuksesi ammattilaisen, jonka käsissä pihasi on parhaimmillaan ympäri vuoden.

Kausihoidot ja ympärivuotinen ylläpito

Voimme hoitaa koko pihasi ylläpidon ympärivuotisesti tai ottaa hoitaaksemme vaikka yhden kauden työt: syksyn haravoinnit ja talvivalmistelut tai kevään hoitoleikkaukset, kukkapenkkien kunnostukset ja jalkakäytävien puhdistukset. Kesähelteillä Entin tankkiauto voi tuoda apua taloyhtiöiden suurempiin kastelutarpeisiin.

Työnjako toiveittesi mukaan

Pihatyöt ovat monelle henkireikä kiireen keskellä. Puutarha tarjoaa tekemistä, jota odottaa joka vuosi ja josta ei luopuisi koskaan – mutta myös työtä, jonka jättäisi mielellään muille.

Kun ulkoistat vain ne osat, joista et suuremmin nauti, voit keskittyä nauttimaan itsellesi tärkeimmästä osuudesta, oli se sitten haravointia, pensaiden muotoilua tai vain aurinkotuolissa lueskelemista.

Ota yhteyttä

Olitpa sitten yksityinen talonomistaja tai taloyhtiö, olemme täällä auttamassa. Ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopivin kokonaisuus ja pidetään yhdessä pihasi kauniina.

Usein kysytyt kysymykset pihatöistä

Miten sovin pihapalvelun käytännön järjestelyistä?

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai näiltä sivuilta löytyvällä lomakkeella. Käymme kanssasi läpi toiveesi ja tarpeesi, jonka jälkeen laadimme tarjouksen ja saat yhteyshenkilön, joka on jatkossa puhelinsoiton päässä.

Tarjoatteko palveluita myös taloyhtiöille?

Kyllä, ylläpitopalvelut ovat saatavilla sekä kotitalouksille että taloyhtiöille.

Asun kauempana Turusta - saanko silti pihalleni hoitajan?

Entti palvelee koko Varsinais-Suomen alueella – myös saaristossa. Kysy siis rohkeasti!

Milloin on paras aika tehdä kuusiaidan leikkaus?

Paras aika kuusiaidan leikkaukselle on yleensä keväällä ennen kasvukauden alkua tai loppusyksystä, kun kuuset ovat taas lepotilassa.

Kuinka usein hedelmäpuiden hoitoleikkaus tulisi tehdä?

Hedelmäpuiden hoitoleikkaus tulisi tehdä kerran tai kaksi vuodessa riippuen puun iästä, lajista ja terveydentilasta. Puutarhurimme tai arboristimme arvioivat tilanteen ja antavat suosituksen kunkin puun yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä

Katja Virtanen

Puutarhuri, tiiminvetäjä
0400 820 393
etunimi.sukunimi@entti.fi

Pihasuunnittelu

Viheralueita tiedolla ja luovuudella

Jokainen Entti-piha syntyy yksilöllisistä toiveista. Ammattilaisemme auttavat piirtämään unelmasi suunnitelmaksi ja toteuttamaan talosi arvoisen, viihtyisän ja korkealuokkaisen ympäristön. Tutustu suunnittelupalveluumme ja ota yhteyttä.

Lue lisää

Viherrakentaminen

Uudiskohteiden erikoisosaaja

Samalla kun arkkitehti suunnittelee taloasi, autamme sinua unelmapihan suunnittelussa. Näin tehtynä suunnitelma voidaan huomioida jo maanrakennusvaiheessa, säästät aikaa ja rahaa ja pihasta tulee saumaton osa kokonaisuutta. Meiltä saat tarjouksen myös maanrakennukesta.

Lue lisää