Tarkkaan kaadettu ja rakkaudella hoidettu

Puunkaato ja hoitoleikkaus

Puunkaato kannattaa jättää ammattilaiselle.

Entin arboristit hoitavat kaikki puunkaadot ammattitaidolla, turvallisesti ja tarkasti. Puiden oikea kaatotapa selviää tutustumiskäynnillä paikan päällä. Samalla sovitaan yhdessä, miten hoidetaan parhaiten kaadetun puun jälkikäsittely. Rungon saat halutessasi valmiiksi pätkittynä ja pihasi jää siistiksi oksista. Jottet iskisi turhaan kirvestä kantoon, meiltä hoituu myös kantojyrsinnät. Mikäli sinua pohdituttaa puustosi kunto, meillä on tarjolla kuntotutkimukset niin yksityisille kuin taloyhtiöillekin.

Arboristimme luonnollisestikin hoitoleikkaavat pihapuita, joten ole siinäkin asiassa yhteydessä, jos vähänkään koet, että ammattilaisen apu ja neuvot olisivat tarpeen. Ja koska välillä on mukava päästä helpommalla, meidän kanssamme voit solmia huolettoman ympärivuotisen hoitosopimuksen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Oskari Lindsten

Arboristi, tiiminvetäjä
Yksityiset ja taloyhtiöt
050 512 9399
etunimi.sukunimi@entti.fi

Suunnittelu

Viherrakenta­mista luovuuden maaperästä

Jokainen Entti-piha syntyy yksilöllisistä toiveista. Ammattilaisemme auttavat piirtämään unelmasi suunnitelmaksi ja toteuttamaan talosi arvoisen, viihtyisän ja korkealuokkaisen ympäristön. Tutustu suunnittelupalveluumme ja ota yhteyttä.

Lue lisää

Rakentaminen

Uudiskohteiden erikoisosaaja

Samalla kun arkkitehti suunnittelee taloasi, autamme sinua unelmapihan suunnittelussa. Näin tehtynä suunnitelma voidaan huomioida jo maanrakennusvaiheessa, säästät aikaa ja rahaa ja pihasta tulee saumaton osa kokonaisuutta. Meiltä saat tarjouksen myös maanrakennukesta.

Lue lisää