Rakkaudella hoidettu ja taidolla kaadettu

Puunkaato ja hoitoleikkaus testi


Puiden hoito ja kaato Varsinais-Suomen alueella

Ammattimainen hoito pitää pihapiirin puut terveinä ja elinvoimaisina koko niiden elinkaaren ajan. Arboristi tekee kuntoarvion ja suosittelee tarpeen mukaan hoitoleikkausta, muita ylläpitotoimenpiteitä tai puun kaatamista. Entin arboristin avulla puunkaato on turvallista ja tarkkaa, muu kasvillisuus ei vahingoitu ja pihasi jää siistiksi.

Jos et ole varma puusi kunnosta, kutsu Entti paikan päälle varmistamaan tilanteesi – arboristin avulla teet parhaat valinnat paitsi oman pihasi, koko naapuruston turvallisuuden ja viihtyvyyden edistämiseksi.   

Kantojyrsintä ja muut jälkitoimenpiteet

Arboristin suunnittelukäynnillä sovitaan kaadetun puun jälkikäsittely, kuten kantojyrsintä, maantäyttö ja roskien poisvienti. Puusi voidaan myös klapittaa sinulle valmiiksi varastoon. 

Pihapuiden kaatoluvat

Pihapuut ovat tärkeitä niin ympäristön kuin miljöön suojelussa, ja niiden kaataminen vaatii luvan. Entin arboristi auttaa sinut halutessasi luvanhaun alkuun.

Pihasuunnittelu

Viheralueita tiedolla ja luovuudella

Jokainen Entti-piha syntyy yksilöllisistä toiveista. Ammattilaisemme auttavat piirtämään unelmasi suunnitelmaksi ja toteuttamaan talosi arvoisen, viihtyisän ja korkealuokkaisen ympäristön. Tutustu suunnittelupalveluumme ja ota yhteyttä.

Lue lisää

Viherrakentaminen

Uudiskohteiden erikoisosaaja

Samalla kun arkkitehti suunnittelee taloasi, autamme sinua unelmapihan suunnittelussa. Näin tehtynä suunnitelma voidaan huomioida jo maanrakennusvaiheessa, säästät aikaa ja rahaa ja pihasta tulee saumaton osa kokonaisuutta. Meiltä saat tarjouksen myös maanrakennukesta.

Lue lisää