Uusi pihasi alkaa tästä!

Entti-pihat suunnitellaan aina osaksi ympäristöä – luonnon tuomat mahdollisuudet huomioiden. Suunnittelun lisäksi myös toteutamme pihoja, joten meillä on vankkaa käytännön kokemusta suunnittelun tueksi. Lue lisää onnellisuutta lisäävien Entti-pihojen tyyleistä ja sisällöistä valikon kohdasta Pihafilosofia.

 • Ensitapaaminen
 • Luonnosvaihe
 • Pihasuunnitelma
 • Toteuta!

Aloita matka unelmiesi pihaan sopimalla tapaaminen pihasuunnittelijamme kanssa. Käydään läpi toiveesi, ideoidaan yhdessä ja kartoitetaan olemassa olevan ympäristön tuomat mahdollisuudet

Luonnosvaiheen ensimmäisessä tapaamisessa esittelemme sinulle pihan muotokielen, istutusalueet ja kasviehdotukset, kulkuväylät, pinnoitteet ja valaistusluonnoksen. Kun tapaamme toisen kerran, saat yksityiskohtaisen luonnoksen ja päivitämme samalla mahdolliset muutokset lopulliseen pihasuunnitelmaan.

Pihasuunnitelmasi on nyt valmis! Entti-pihasuunnitelma sisältää 2D-piirustuksen pihasta, kasvi- ja materiaaliluettelon sekä hoito-ohjeet.

Hyvin suunniteltu on vasta puoliksi tehty, mutta Entti-pihasuunnitelman perusteella pystyt toteuttamaan pihasi itse tai meidän kanssamme.

Maiju Tynjälä

Pihasuunnittelija, Hortonomi

etunimi.sukunimi@entti.fi
050 567 9099

Anni Hämäläinen

Pihasuunnittelija, Hortonomi

etunimi.sukunimi@entti.fi
040 754 9494

Lyökö pää tyhjää pihan suhteen?

Suosittu neuvontakäynti on oiva apu silloin kun oma pää lyö tyhjää pihan suhteen. Tai ehkä kaipaat ammattilaisen näkemystä omien suunnitelmiesi tueksi. Säästä kokeilun riskit ja pääse nopeasti kiinni unelmiesi pihan toteutukseen. Neuvontakäynti sopii hyvin pihaharrastajille ja itse pihan rakentamista suunnitteleville.

 • Ota yhteyttä
 • Inspiroidu
 • Toteuta!

Ota yhteyttä meihin ja ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi pihaa! Tapaaminen nykyisellä pihallasi kestää noin 2 tuntia ja tänä aikana käydään sinua askarruttavat asiat yksityiskohtaisesti läpi, annetaan ideoita ja neuvoja toteutukseen. Ammattilaisemme neuvoo sinua puuston ja muun olemassa olevan kasvuston suhteen ja antaa vinkit parhaisiin materiaaleihin!

Neuvontakäynti antaa hyvät eväät puutarhasi hoitoon ja rakentamiseen. Neuvontakäynnistä voidaan myös edetä mutkattomasti pihasuunnitelman tekemiseen.

Neuvontakäynnin jälkeen pääset hyvin alkuun pihasi toteutuksessa. Neuvontakäynnin ja pihasuunnittelun lisäksi me myös toteutamme pihoja.

Maiju Tynjälä

Pihasuunnittelija, Hortonomi

etunimi.sukunimi@entti.fi
050 567 9099

Anni Hämäläinen

Pihasuunnittelija, Puutarhuri

etunimi.sukunimi@entti.fi
040 754 9494

Entti-pihat vain paranevat vanhetessaan.

Entti on oikea kumppani pihasi toteutukseen silloin kun ulkonäön lisäksi arvostat laadukasta toteutusta – projektin koosta riippumatta. Me teemme piharakennustyöt pohjasta pintaan laadukkaasti ja niin, että pihasi kukoistaa myös tulevaisuudessa. Mikäli tarvitset apua pihasi suunnitteluun ennen pihan rakentamista, niin lue lisää suositusta Neuvontakäynnistämme ja Pihasuunnittelusta.

 • Ota yhteyttä
 • Tarjous
 • Rakentaminen
 • Nauti!

Kun tarvitset laadukasta piharakentamista, niin me osaamme auttaa! Sovitaan tapaaminen, niin tiedämme mitä toivot ja pystymme tekemään sinulle tarjouksen.

Tapaamisen jälkeen saat meiltä eritellyn tarjouksen toteutuksesta sovituin ehdoin.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitamme pihasi toteutuksen sovitussa aikataulussa.

Toteutuksen jälkeen tehtäväksesi jää kauniista ja kestävästä pihasta nauttiminen!

Maiju Tynjälä

Pihasuunnittelija, Hortonomi

etunimi.sukunimi@entti.fi
050 567 9099

Ammattilaiset asialla ympäri vuoden.

Vihertaitajat ovat pihanhoidon todellisia ammattilaisia. Vihertaitajat puhaltavat vanhaan pihaasi uutta henkeä, hoitavat pihaasi läpi vuoden sopimuksen mukaan tai neuvovat sinua pihan hoitoon liittyvissä asioissa. Vihertaitajat hoitavat ja ylläpitävät kaikenkokoisia kohteita.

 • Hedelmäpuiden hoitoleikkaus
 • Aitojen leikkaus
 • Kertaluontoiset hoitotyöt
 • Jatkuva ylläpito

Entti-Vihertaitajat leikkaavat hedelmäpuusi vuosien tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Hoitoleikkaamalla hedelmäpuusi pysyvät satoisina ja tuottavat iloa pitkälle tulevaisuuteen. Entti-Vihertaitajat myös opastavat hedelmäpuiden leikkauksissa. Paras hedelmäpuiden hoitoleikkausaika on keväällä ennen silmujen puhkeamista.

Entti-Vihertaitajat suorittavat kasviaitasi leikkaamisen tehokkaasti ja ammattimaisesti nykyaikaisilla työvälineillä.

Onko pihasi päässyt repsahtamaan, oletko myymässä taloasi tai tarvitsetko muuten vain lisäapua pihasi entisen loiston saavuttamiseen? Entti-Vihertaitajat tekevät myös kertaluontoisia pihojen parannusoperaatioita, joissa elvytetään pihasi parhaimmat puolet uudestaan eloon!

Tarvitseeko pihasi pidempiaikaista tai jatkuvaa ylläpitoa? Entistä saat luotettavan ja osaavan apulaisen. Voimme ottaa pihasi hyvinvoinnin tehtäväksemme kiinteään hintaan.

Katja Virtanen

Puutarhuri, Vihertaitaja

etunimi.sukunimi@entti.fi
0400 820 393

Kaikki puihin liittyvät palvelut saman oksan alta!

Jos olet puun ja kuoren välissä pihapuidesi suhteen, ota avuksi todellinen puutaitaja, Entti-arboristi. Hän kaataa ongelmapuusi ongelmitta, hoitoleikkaa puut pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja vastaa puihisi liittyviin kysymyksiin.

 • Puiden kaato
 • Puiden hoito
 • Kantojyrsintä
 • Oksien ja runkojen käsittely

 

Entin arborsitit suorittavat ongelmapuiden kaatoja kiipeillen, suorakaatona ja nostintöinä. Puutaitajillemme tunnusomaista on asiantuntemus, turvallisuus ja tehokkuus.

Ota yhtettä >>

 

 

Rakennetussa ympäristössä kasvavat puut tarvitsevat kasvunohjausta, jota tehdään hoitoleikkaamalla. Näin puut kasvavat oikein ja tuottavat iloa ja suojaa pitkälle tulevaisuuteen. Teemme rakenneleikkauksia, puiden tuentaa ja kuntoarviointeja.

Tehokkaalla kantojyrsimellämme pääset vaivattomasti eroon isoistakin kannoista ympäristöä rikkomatta.
Kiinnostaako kantojyrsintä? Katso alla oleva video.

 

Tarvittaessa viemme oksat ja rungot jatkokäsiteltäväksi energiahakkeeksi tai sahaamme rungot haluttuun mittaan ja haketamme oksat sinulle valmiiksi. Hake on oivaa tavaraa suojaamaan istuksien kasvualustoja ja valmiiksi klapimittaan sahatuista rungoista on mukava tehdä saunaan polttopuita.

Tomi Kivikorpi

Arboristi, Puutaitaja

etunimi.sukunimi@entti.fi
044 067 0022

Oskari Lindsten

Arboristi, Puutaitaja

etunimi.sukunimi@entti.fi
050 512 9399

Uuden kodin rakentamista suunnitteleville.

Moni odottaa pihatöiden kanssa rakennustyön valmistumista, mutta paras aika pohjatöille ja maan muotoilulle on juuri maanrakennusvaiheessa. Unelmiesi koti ansaitsee myös unelmiesi mukaisen pihan. Ota yhteyttä!

 

 • Tapaaminen tontilla
 • Maanrakennus
 • Talonrakennus ja pihasuunnitelma
 • Piharakentaminen

Matka alkaa tapaamisella tontilla, jossa mukana olet sinä, Entin asiantuntija ja talomyyjä. Tapaamisessa kartoitetaan rakennuksien suunniteltu sijainti, mahdolliset kasvuston raivaus- ja suojaustarpeet sekä tehdään yhdessä ensimmäisiä hahmotelmia tulevasta kokonaisuudesta. Tapaamisessa käytyjen keskustelujen perusteella laskemme sinulle tarjouksen.

Työt alkavat raivauksella, jonka yhteydesä suojaamme jäljelle jäävän kasvuston. Sen jälkeen vuorossa on maanrakennus-, viemäröinti-, salaoja- ja hulevesityöt. Meidän kautta saat myös paalutuksen, louhintatyöt sekä kaikki tarvittavat materiaalit. Talon perustuksien valmistuttua teemme seinustojen täyttötyöt ja valmistelemme tontin talon rakentamista varten. Piha-alueiden suunnittelutyö etenee yhtä aikaa maanrakennuksen kanssa.

Sillä välin, kun unelmiesi kotia rakennetaan, me viimeistelemme pihasuunnitelman. Suunnitelman valmistuttua saat yksityiskohtaisen tarjouksen pihan pintarakentamisen toteutuksesta.

Rakennustöiden valmistuttua aloitamme pihan pintarakentamisen jo perustustöiden aikana tehdyille valmiille pohjille. Isoja koneita tai maanrakennustöitä ei enää tarvita ja työ sujuu nopeasti. Huom! Entin asiakkaana voit seurata eri työvaiheiden etenemistä urakkaseurantaohjelman kautta – vaikka toiselta puolelta maapalloa!

Maiju Tynjälä

Pihasuunnittelija, Hortonomi (AMK)

etunimi.sukunimi@entti.fi
050 567 9099

Entistä saat myös maanrakennuspalvelut.

Heikki Moskajärvi on maanrakentamisen sekä hulevesi-, viemäri- ja salaojarakentamisen rautainen ammattilainen. Häneen kannattaa ottaa yhteyttä, mikäli edellä mainitut remontit ovat ajankohtaisia nyt tai lähitulevaisuudessa. Viemäri- ja salaojaremonttien jälkeen pihat ovat aika pitkälti ylösalaisin käännettyjä, joten suosittelemme tutustumista Pihasuunnittelu- ja Piharakentamispalveluumme.

 • Maanrakennus
 • Salaoja- ja viemärityöt
 • Uudiskohteet

Meiltä saat piharakentamisen lisäksi myös muut maanrakennuspalvelut: teiden perustaminen, rakennuspurkutyö kaivinkoneella, maansiirtopalvelut, raivaukset ja monia muita palveluita.

Salaojaremontti tulossa? Pyydä meiltä tarjous huolella tehdystä salaoja- ja viemäriremontista. Näiden remonttien yhteyteen on sujuvasti yhdistettävissä myös piharakentaminen.

Entistä saat talojen, mökkien ja piharakennusten perustus- ja kaivuutyöt sekä salaoja-, hulevesi- ja viemäröintityöt.

Heikki Moskajärvi

Maanrakentaja, Pihataitaja

etunimi.sukunimi@entti.fi
040 736 2350