Palvelut

Oli kyseessä sitten oma kotipiha tai julkinen ympäristö, me Entissä takaamme sinulle ammattitaidolla ja luovuudella toteutetun ratkaisun, aina suunnittelusta toteutukseen.

Pihasuunnittelu

Viheralueita tiedolla ja luovuudella

Jokainen Entti-piha syntyy yksilöllisistä toiveista. Ammattilaisemme auttavat piirtämään unelmasi suunnitelmaksi ja toteuttamaan talosi arvoisen, viihtyisän ja korkealuokkaisen ympäristön. Tutustu suunnittelupalveluumme ja ota yhteyttä.

Lue lisää

Viherrakentaminen

Uudiskohteiden erikoisosaaja

Samalla kun arkkitehti suunnittelee taloasi, autamme sinua unelmapihan suunnittelussa. Näin tehtynä suunnitelma voidaan huomioida jo maanrakennusvaiheessa, säästät aikaa ja rahaa ja pihasta tulee saumaton osa kokonaisuutta. Meiltä saat tarjouksen myös maanrakennukesta.

Lue lisää

Puutarhurin palvelut

Kauniina­ ympäri vuoden

Pihatyöt ovat monelle henkireikä kiireen keskellä, mutta ei pihaa ole pakko hoitaa itse. Voit jättää pihasi ylläpidon meille halutunlaisella työnjaolla. Lue lisää ylläpitopalveluistamme.

Tutustu tarkemmin

Puunkaato ja hoitoleikkaus

Arboristi palveluksessasi

Entin arboristi hoitaa vaikeatkin puunkaadot turvallisesti ja tarkasti. Hoidamme tarkalla ammattitaidolla myös puiden hoitoleikkaukset.

Tutustu ja tilaa

Infra

Julkisten viheralueiden ylläpito

Entti Infra on erikoistunut julkisten viheralueiden kokonaisvaltaiseen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Olemme yhteistyökumppani, joka saa kaiken vihertämään.

Lue lisää ja tutustu referensseihimme